Actueel

Bodycheck de aanbieder, (g)een aanstelling voor iedereen?

Bodycheck de aanbieder, (g)een aanstelling voor iedereen?

op 05 mei 2014 in Actueel, Evenementen/congressen, Yellowtail nieuws

Op dinsdag 27 mei a.s. vindt in 't Spant in Bussum HypoVak plaats, een groot vakevenement voor hypotheekadviseurs en financieel planners.

Yellowtail verzorgt op deze dag een workshop met de titel: Bodycheck de aanbieder, (g)een aanstelling voor iedereen?

ABN AMRO

Onlangs zijn twee nieuwe proposities, Financiële Scan en Deeladvies Pensioen, live gegaan bij ABN AMRO. Yellowtail realiseerde beide projecten in korte tijd, door met behulp van Figlo Studio een versnelde invoer van de gegevens van private banking klanten mogelijk te maken.

‘My Life Event community’ winnaar innovatiecompetitie 2014

‘My Life Event community’ winnaar innovatiecompetitie 2014

op 15 april 2014 in Actueel, Innovatie

Terwijl het resultaat van onze eerste innovatiecyclus nog maar net verschenen is, hebben we intussen ook al de nieuwe innovatiecompetitie afgerond. Deze keer lag de nadruk op het ontwikkelen van een nieuwe propositie samen met één of meerdere  van onze partners. Yellowtail beschikt over een krachtig partnernetwerk en wij willen onze klanten hier nog meer van laten profiteren. Drie teams binnen Yellowtail hebben hard gewerkt aan hun proposities, die op vrijdag 4 april j.l. aan een externe jury werden gepresenteerd. Na een nek aan nek race, koos de jury uiteindelijk unaniem voor het concept ‘My Life event community’. Het winnende concept is een co-creatie van Yellowtail, Advieskeuze.nl, Newest Industry en Eerstestap.nl. Met dit community platform wordt het proces dat komt kijken bij ‘life event gedreven aankopen' op één plek beschikbaar gesteld, waarmee consumenten eenvoud, gemak en overzicht wordt geboden.

Uit de bocht of In-Control?

Uit de bocht of In-Control?

op 01 april 2014 in Actueel, Risk management

Het proces van grip krijgen op uw bedrijfsvoering

U rijdt in uw auto op een bergweg die alsmaar smaller wordt. U nadert een bocht met steile afgrond. U moet er alles aan doen om op de weg te blijven en uw doel te bereiken. Grip en goed zicht zijn dan onontbeerlijk om niet uit de bocht te vliegen en de afgrond in te zeilen. Dit gevoel kunt u wellicht ook ervaren binnen uw functie als Concern Controller of Hoofd Bedrijfsvoering.

Vers van de pers: 'Bank van de toekomst'

Vers van de pers: 'Bank van de toekomst'

op 20 maart 2014 in Actueel, Bank, Bank van de toekomst

Nu de rust in het economische landschap enigszins is teruggekeerd, heeft de financiële sector weer tijd om vooruit te kijken. De focus verschuift langzaam van compliancy en het aanleggen van financiële buffers naar het optimaal bedienen van de consument en het aansluiten bij de ontwikkelingen in de buitenwereld. En in de buitenwereld is er ondertussen veel gebeurd. De consument bepaalt meer en meer hoe en wanneer hij zaken wil doen met zijn bank en verzekeraar. Er staan nieuwe buitenlandse spelers op de stoep die de Nederlandse markt willen betreden en van oorsprong geen bank of verzekeraar zijn. Er is een blijvende kostendruk op het adviseren over en verkopen van financiële producten. Nieuwe commerciële modellen zoals peer-to-peer banking en crowdfunding schieten, met wisselend succes, als paddenstoelen uit de grond.

<<  2 3 4 5 6 [7

  • "Yellowtail heeft Independer uitstekend ondersteund bij de beantwoording van het technologie-vraagstuk en met specifieke expertise op gebied van online klantbediening in de hypotheekmarkt."

    Roel ter Brugge | Manager Projecten, IT en Innovatie | Independer
  • "We hebben Yellowtail leren kennen als deskundig, enthousiast en gedreven. Samen hebben we een prachtige online tool gebouwd, waarbij onze klanten de voorbereiding op advies en het afsluiten van een hypotheek eenvoudig digitaal kunnen doen."

    Hans de Wolff | Directeur Particulieren bij Triodos
  • "Het adviesrapport is nu dynamisch opgebouwd. Dat stelt zeker dat onze adviseurs een compliant en een zo klantgericht mogelijk advies geven."

    Harry Schoon | Achmea