Matthijs Mons op AM:Hypotheken: Hoe staat de markt er nu echt voor?

op 15 augustus 2016 in Actueel, Evenementen/congressen, Hypotheken

Op 20 september vindt AM:Hypotheken plaats in Supernova Jaarbeurs in Utrecht. Matthijs Mons, partner bij Yellowtail, neemt om 10:15 uur de inhoudelijke aftrap voor zijn rekening.

Matthijs Mons op AM:Hypotheken: Hoe staat de markt er nu echt voor?

Hij neemt de aanwezigen mee in de belangrijkste ontwikkelingen in de woning- en hypotheekmarkt, als 'kapstok’ voor de andere presentaties. De volgende vraagstukken komen aan de orde. Hoe heeft de markt zich ontwikkeld en waar gaat het naar toe? Wat zijn belangrijke trends? Hoe stevig is de positie van het intermediair? Hoe veranderen nieuwkomers het speelveld? Wat is de rol van digitalisering? Welke best practices zien we in de markt? En wat zijn de succesfactoren voor de komende jaren?

Aandacht gaat naar nieuwe klant, maar hypotheekbeheer is serieus thema

In aanloop naar het evenement werd Matthijs door AMweb geïnterviewd. "Adviseurs kunnen de beheertaken maar beter serieus nemen, ook al zijn nieuwe klanten nu misschien interessanter: Je moet een keuze maken. Want er zijn best mogelijkheden om dit toch goed in te vullen.”

"De ontwikkelingen zijn talrijk in de huidige markt. Er is een vrij snelle omslag geweest en het aantal transacties is sterk toegenomen, maar er is ook een tweedeling: er zijn regio’s waar de markt bijna overspannen is en regio’s waar de markt nog heel ruim is. Over het algemeen gaat het de goede kant op, maar we gaan zeker niet terug naar oude tijden. Daarvoor is er te veel veranderd.”

Lees hier het volledige interview met Matthijs Mons op Amweb.

Klik hier voor meer informatie over AM:Hypotheken.