Ockto genomineerd voor Fintech Awards 2017

op 13 december 2016 in Actueel, Innovatie

Ockto, de data-aggregatie en -integratie oplossing die ontwikkeld is door Yellowtail, is genomineerd voor de Fintech Adwards 2017, categorie 'Innovative Banking'. Dit betekent dat Ockto behoort tot de meest veelbelovende en innovatieve Nederlandse FinTech bedrijven op dit moment. De uitreiking van de awards vindt plaats op 21 april 2017.

Ockto genomineerd voor Fintech Awards 2017

Over Ockto

Soms moeten consumenten veel financiële gegevens aanleveren over zichzelf en hun gezin. Dat is vaak een ingewikkelde en tijdrovende zaak. Met de Ockto app is het spitten in schoenendozen en mappen verleden tijd. Het verzamelen en het delen van persoonlijke gegevens kan men eenvoudig binnen enkele minuten doen; niet alleen de PSD2 rekening en transactiegegevens, maar het volledige en werkelijke financiële profiel van het huishouden. Ockto voldoet aan de hoogste privacy en veiligheidseisen. Er wordt daarop intensief getoetst.

Het grootste voordeel van Ockto is dat de verstrekte gegevens betrouwbaar en correct zijn. Voor partijen die Ockto gaan toepassen in hun dienstverlening, zoals financiële instellingen, wordt de noodzaak tot het screenen van complexe documenten minder en verbetert de mogelijkheid tot Straight Through Processing. Consumenten kunnen profiteren van eenvoud, gemak en tijdswinst.

Het publiek bepaalt!

Het publiek en de jury bepalen of Ockto zal eindigen in de Nederlandse FinTech 50 top 3 van onze categorie of zelfs wel als winnaar uit de bus komt. Zie je in Ockto een veelbelovende start-up die het aanleveren van financiële data vele malen efficiënter, slimmer en innovatiever maakt, breng dan je stem uit! Klik dan op de button.

ockto ctabutton