Yellowevent in de Amsterdam Toren: Transformeren in het fintech tijdperk

op 14 oktober 2016 in Actueel, Evenementen/congressen

Op 1 december a.s. vindt de 2e editie van ons jaarlijkse Yellowevent voor onze beste relaties plaats. Deze keer in the Loft van Amsterdam Toren, het voormalige hoofdkantoor van Shell. Na een intensieve verbouwperiode nu dé nieuwe hotspot van Amsterdam met een spectaculair uitzicht over de stad.

Het thema van het Yellowevent is ‘Succesvol transformeren in het fintech tijdperk’.

Yellowevent in de Amsterdam Toren: Transformeren in het fintech tijdperk

Praktijkcases van ABN AMRO en Rabobank

Frank Verkerk, CDO van ABN AMRO en Willem Oudijk (Lead Business Change Manager bij Rabobank) van Rabobank laten aan de hand van praktijkcases zien hoe zij als grote financial met deze uitdaging omgaan. 

Frank Verkerk, CDO ABN AMRO

Frank Verkerk heeft in zijn rol als CEO in enkele jaren tijd Moneyou in Nederland vanuit het niets op de kaart gezet. Tegenwoordig is hij Chief Digital Officer van ABN AMRO en houdt hij zich bezig met de digitale transformatie binnen de bank. In zijn verhaal staat Frank stil bij de uitdagingen en succesfactoren om binnen een grote financial tempo te kunnen maken op het gebied van digitalisering.

Willem Oudijk, Lead Business Change Manager

Willem Oudijk is binnen Rabobank de grote man achter het Rabobank hypotheekdossier: een grote innovatie in de hypotheeksector en de voorbode van een golf aan vernieuwing binnen en buiten de bank. Willem zal in zijn presentatie aan de orde stellen hoe Rabobank als grote financial deze slag als eerste heeft kunnen maken en wat daar bij kwam kijken. Hij brengt ook een breder perspectief in en zal tevens een aantal andere voorbeelden van digitale transformatie binnen Rabobank behandelen.

Bijpraten en genieten

Naast nieuwe inzichten en inspiratie opdoen tijdens het inhoudelijke deel, kunnen de gasten uitgebreid bijpraten met branchegenoten en genieten van van culinaire hoogstandjes.