Collega's vertellen

Aflossingsvrij niet Zorgplichtvrij

Aflossingsvrij niet Zorgplichtvrij

op 19 juli 2017 in Actueel, Collega's vertellen, Hypotheken, Financieel advies

Tja, je zal maar één van de ruim 1 miljoen hypotheekklanten zijn met een aflossingsvrije hypotheek... Gaan de spookverhalen ook impact hebben op jouw besteedbare inkomen of valt het allemaal wel mee? En ben jij je eigenlijk bewust van de per 2031 veranderende situatie? De Autoriteit Financiële Markten roept financieel dienstverleners op om actief aan de slag te gaan met dit thema terwijl de banken aangeven hiervoor eigenlijk geen tijd te hebben. De perceptie is dus dat er weinig wordt gedaan omtrent dit thema, echter is dit niet helemaal waar. Fintech- en consultancybedrijf Yellowtail ziet wel degelijk mooie initiatieven om de hypotheekklanten inzicht te geven en een handelingsperspectief te bieden. Director Gert Vasse laat graag een tegengeluid horen.

Edwin Lodder, principal consultant

op 31 maart 2014 in Collega's vertellen

Binnen Yellowtail ben ik verantwoordelijk voor onze In-Control Dashboard propositie. Het belangrijkste product is daarbij het EY Key Control Dashboard wat wij in samenwerking met EY leveren aan financiële instellingen, rijksoverheid en gemeenten.

Lammert Dijkstra, managing consultant

op 25 maart 2014 in Collega's vertellen

Ik ben consultant, maar daarmee is natuurlijk niet alles gezegd. Ik houd mij voornamelijk bezig met het oplossen van technische problemen die wij in onze projecten tegenkomen. Ik ben niet alleen technisch bezig, maar ik doe ook veel functioneel werk. Ik houd me bezig met financieel advies, maar heb ook bijgedragen aan de ontwikkeling van EY Key Control Dashboard.

Florine Reinders, consultant

op 25 maart 2014 in Collega's vertellen

Als Business Consultant word ik ingezet om bedrijven pragmatische oplossingen, vaak met een procesmatige insteek, te bieden op het gebied van ICT en innovatie. In de twee jaar dat ik hier werk, heb ik me al met veel interessante projecten beziggehouden. Een project bij een grote verzekeraar, waarbij ik als Business Analist betrokken was bij de implementatie van SEPA in de organisatie. Daarnaast  kwam ik voor het EY Key Control Dashboard dat Yellowtail samen met Ernst & Young heeft ontwikkeld veel bij gemeenten over de vloer om met hun de processen betreffende hun interne controle te bespreken. Momenteel hou ik me vooral bezig met de implementatie van cross channel klantbedieningsoplossingen en vervul ik de rol van projectleider.

Danny Kunz

op 23 maart 2014 in Collega's vertellen

Werken bij Yellowtail betekent werken in een innovatieve organisatie waarin alle collega’s een hoog niveau halen.

Jeffry Snippe

op 23 maart 2014 in Collega's vertellen

Werken bij Yellowtail betekent voor mij werken in een dynamische en informele omgeving waarin kennisdeling en verantwoordelijkheid gewaardeerd worden.

  • "Het adviesrapport is nu dynamisch opgebouwd. Dat stelt zeker dat onze adviseurs een compliant en een zo klantgericht mogelijk advies geven."

    Harry Schoon | Achmea
  • "We hebben Yellowtail leren kennen als deskundig, enthousiast en gedreven. Samen hebben we een prachtige online tool gebouwd, waarbij onze klanten de voorbereiding op advies en het afsluiten van een hypotheek eenvoudig digitaal kunnen doen."

    Hans de Wolff | Directeur Particulieren bij Triodos
  • "Yellowtail heeft Independer uitstekend ondersteund bij de beantwoording van het technologie-vraagstuk en met specifieke expertise op gebied van online klantbediening in de hypotheekmarkt."

    Roel ter Brugge | Manager Projecten, IT en Innovatie | Independer