Groeit u wel mee?

Kies voor toekomstbestendige oplossingen

Yellowtail heeft een aantal fintech oplossingen ontwikkeld waarmee wij een grote versnelling en kwaliteitsimpuls kunnen aanbrengen bij het digitaliseren van uw klantprocessen. Deze oplossingen helpen u de consument optimaal te bedienen.

 • Innovatie in hypotheken

  Innovatie in hypotheken Innovatie in hypotheken

  Steeds meer consumenten willen een hypotheek (deels) online kunnen afsluiten in een aantal simpele stappen. Dat scheelt tijd, geld en gedoe. Omnichannel hypotheek bedieningsconcepten worden de nieuwe norm. Niet alleen in de acceptatiefase, maar ook in beheer. Eenvoud, lage kosten en snelheid zijn daarin belangrijk voor de consument, die zelf grip wil hebben op het proces. Wij specialiseren ons daarom in innovatie en optimalisatie van hypotheekprocessen. Of het nu gaat om het aanvraagproces of om het ontwikkelen van een vernieuwende beheeromgeving.

 • "Yellowtail heeft Independer uitstekend ondersteund bij de beantwoording van het technologie-vraagstuk en met specifieke expertise op gebied van online klantbediening in de hypotheekmarkt."

  Roel ter Brugge | Manager Projecten, IT en Innovatie | Independer
 • "We hebben Yellowtail leren kennen als deskundig, enthousiast en gedreven. Samen hebben we een prachtige online tool gebouwd, waarbij onze klanten de voorbereiding op advies en het afsluiten van een hypotheek eenvoudig digitaal kunnen doen."

  Hans de Wolff | Directeur Particulieren bij Triodos
 • Data-integratie en -aggregatie

  Data-integratie en -aggregatie Data-integratie en -aggregatie

  Nu consumenten hypotheken en andere financiële producten steeds meer online afsluiten, neemt het belang van persoonlijke data enorm toe. Sterker nog; data spelen een cruciale rol om processen efficiënt en laagdrempelig in te kunnen richten en consumenten self-service te bieden. Yellowtail heeft daarom Cord Finance en Ockto ontwikkeld. Cord Finance is een integratieplatform en Ockto een online data-aggregatie methode. Cord Finance en Ockto vormen samen de spil in online (zelf)bedieningsconcepten.

 • Mylife: innovatie in pensioenen en vermogen

  Mylife: innovatie in pensioenen en vermogen Mylife: innovatie in pensioenen en vermogen

  Veel consumenten vinden pensioen maar onaantrekkelijk en ingewikkeld en schuiven het pensioenvraagstuk voor zicht uit. Dit komt volgens ons omdat het schort aan de manier waarop consumenten geïnformeerd worden en het gebrek aan de juiste middelen waarmee zij inzicht kunnen krijgen in hun situatie, nu én straks. Daarom ontwikkelen wij integrale pensioen- en vermogen oplossingen waarmee pensioenuitvoerders, banken en verzekeraars succesvol de dialoog met de consument aan kunnen gaan en waarbij de consument zelf aan het roer staat.