Over Yellowtail

Leer ons kennen!

Yellowtail helpt financiële dienstverleners al meer dan 10 jaar om de consument de beste oplossing voor zijn probleem of vraag te kunnen bieden. Ons vertrekpunt is dat de consument bepaalt. Wij streven ernaar financiële dienstverlening voor hem eenvoudig, efficiënt en laagdrempelig te maken. Wij combineren kennis van business, IT en User Experience & Design met innovatievermogen en implementatiekracht. Daarmee maken we dagelijks onze pay-off 'fresh ideas, proven results' waar.

 • Mensen

  Mensen

  Bij Yellowtail werken bevlogen consultants, ontwikkelaars en designers met veel ervaring en expertise binnen de financiële sector. Met ons team bieden wij een gebalanceerde mix van skills en kennis op de gebieden van UX-design, processen en technologie. Dagelijks maken wij onze pay-off 'fresh ideas, proven results' voor onze klanten waar.

 • Onze aanpak

  Bij de samenwerking met u, werken wij vanuit de overtuiging dat 'de consument bepaalt'. Dat betekent nogal wat voor u als financial. Om succesvol in te spelen op de steeds veranderende wensen van de consumenten begeleiden wij u van A tot Z; van Fresh Ideas tot Proven results. We blijven van idee tot oplevering, en zelfs ook daarna, betrokken. Doorlopend verbeteren zit in onze genen.

 • Partners

  Partners

  Yellowtail is een netwerkorganisatie pur sang en beschikt over een krachtig partnernetwerk, dat met zorg is opgebouwd. Wij werken samen met (software) partners die op specifieke onderdelen binnen een project marktleider zijn. Samen met onze partners kunnen we snel inspelen op de nieuwste ontwikkelingen en zorgen we altijd voor de beste oplossing voor uw situatie zodat u voorop blijft lopen.

   

 • Yellowtail Group

  Yellowtail Group

  Yellowtail Consulting is onderdeel van de Yellowtail Group. De Yellowtail Group levert innovatieve IT oplossingen aan grote ondernemingen en overheid, door het succesvol combineren van consultancy dienstverlening, software ontwikkeling en new venture management.

 • "Het adviesrapport is nu dynamisch opgebouwd. Dat stelt zeker dat onze adviseurs een compliant en een zo klantgericht mogelijk advies geven."

  Harry Schoon | Achmea
 • "Yellowtail heeft Independer uitstekend ondersteund bij de beantwoording van het technologie-vraagstuk en met specifieke expertise op gebied van online klantbediening in de hypotheekmarkt."

  Roel ter Brugge | Manager Projecten, IT en Innovatie | Independer
 • "We hebben Yellowtail leren kennen als deskundig, enthousiast en gedreven. Samen hebben we een prachtige online tool gebouwd, waarbij onze klanten de voorbereiding op advies en het afsluiten van een hypotheek eenvoudig digitaal kunnen doen."

  Hans de Wolff | Directeur Particulieren bij Triodos