Implementatie

Implementatie

Klantgericht opereren, waarbij de consument zelf kiest wanneer en via welk kanaal hij bediend wil worden, vergt een radicale aanpassing van organisatie, processen en technologie. Yellowtail implementeert en integreert samen met uw mensen de beste IT oplossingen, die een succesvolle omnichannel aanpak in de prakijk vormgeven. Daarbij streven we naar maximaal (her)gebruik van reeds aanwezige systemen binnen uw organisatie. Waar nodig maken we gebruik van standaardoplossingen in de markt om de kosten laag te houden en snelheid te kunnen maken.

Implementatie

Zo implementeren wij onder andere de volgende standaardoplossingen: Cord Finance, Ockto, Figlo, Omniplan, OPAL (Ortec), Elements (FasterForward), Estate (Stater) en Key Control Dashboard.

Yellowtail implementeert samen met uw mensen de beste IT oplossingen, die een succesvolle omni-channel aanpak garanderen.

Kennis van business en IT

Wij hebben inhoudelijke kennis van uw business en beheersen het IT vak. Wij vormen in onze projecten dan ook de schakel tussen de betrokken business divisies en IT. Dit is essentieel voor een succesvolle  implementatie van oplossingen binnen de organisatie, processen en IT  infrastructuur.

End-to-End begeleiding

Wij vinden het belangrijk om onze klanten volledig te kunnen ontzorgen. Zo maken wij liever afspraken op basis van resultaat, dan op basis van inspanning. Specifiek op het terrein van omnichannel klantbediening maken wij het verschil doordat wij alle relevante rollen als projectteam kunnen leveren. Van grafisch designer, interaction designer, projectmanager tot acceptatietestbegeleider. Van IT architect tot software ontwikkelaar, van business analist tot trainer. Wij maken binnen onze projecten intensief gebruik van de Agile/Scrum projectaanpak, passen Prince II toe waar raadzaam en hanteren waar het kan Lean/Six-Sigma principes. Veel van onze consultants zijn in deze methoden gecertificeerd.

Wilt u ook uw omnichannel aanpak in de praktijk brengen?

Neem dan contact op met Robin Bouman via rbouman@yellowtail.nl (pensioenen en vermogen) of Gert Vasse via gvasse@yellowtail.nl (hypotheken).

  • "Yellowtail heeft Independer uitstekend ondersteund bij de beantwoording van het technologie-vraagstuk en met specifieke expertise op gebied van online klantbediening in de hypotheekmarkt."

    Roel ter Brugge | Manager Projecten, IT en Innovatie | Independer
  • "We hebben Yellowtail leren kennen als deskundig, enthousiast en gedreven. Samen hebben we een prachtige online tool gebouwd, waarbij onze klanten de voorbereiding op advies en het afsluiten van een hypotheek eenvoudig digitaal kunnen doen."

    Hans de Wolff | Directeur Particulieren bij Triodos
  • "Het adviesrapport is nu dynamisch opgebouwd. Dat stelt zeker dat onze adviseurs een compliant en een zo klantgericht mogelijk advies geven."

    Harry Schoon | Achmea