Optimalisatie

Optimalisatie

Yellowtail analyseert uw hypotheek-, pensioen- en vermogensprocessen en realiseert verbetering hierin door de inbreng van best practices, onze optimalisatie-methode en de inzet van innovatieve IT oplossingen. Zo kunt u de dienstverlening aan de consument verbeteren en uw rendement verhogen.

Optimalisatie

Vergroten van klantwaarde en -loyaliteit

Wij geloven dat gestroomlijnde processen bijdragen aan klantwaarde en -loyaliteit. U kunt uw klanten persoonlijker en sneller bedienen door efficiënte omnichannel processen en een soepele samenwerking met ketenpartners. We zorgen ervoor dat alle overbodige stappen worden geëlimineerd. Tevens werken we aan persoonlijk en relevant inzicht voor de klant, gevolgd door simpele vervolgstappen om vanuit het verkregen inzicht diensten en producten af te kunnen sluiten of mutaties door te voeren.

U kunt uw klanten persoonlijker en sneller bedienen door efficiënte processen en een soepele samenwerking met ketenpartners.

Zoveel mogelijk Straight Through Processing

We vernieuwen functionele en technische klant- en werkprocessen. Wij maken deze klantvriendelijk, efficiënt en volume-onafhankelijk door te werken aan Straight Through Processing. Klant en medewerker (van de financiële dienstverlener) werken samen binnen één online systeem, waarbij administratieve taken zoveel mogelijk worden geautomatiseerd en standaardsituaties automatisch worden afgehandeld  door slim gebruik van data en intelligente business rules. Alleen het execeptiemanagement blijft dan over voor specialisten. Hierdoor heeft de klant daadwerkelijk het stuur in handen en bepaalt hij zelf het tempo in een proces dat 24/7 beschikbaar is.

Omnichannel ingericht

We richten de processen omnichannel in; een klant bepaalt zelf zijn route binnen het proces en kiest voor elke stap in dat proces het kanaal van zijn voorkeur. Daarbij kan hij naadloos switchen tussen kanalen zonder stappen te moeten herhalen. Zelf doen waar het kan, geholpen waar gewenst.

Kiest u ook voor klantgerichte en efficiënte processen?

Neemt u dan contact op met Gert Vasse, via gvasse@yellowtail.nl (hypotheken) of Robin Bouman (pensioen en vermogen), via rbouman@yellowtail.nl.

  • "Yellowtail heeft Independer uitstekend ondersteund bij de beantwoording van het technologie-vraagstuk en met specifieke expertise op gebied van online klantbediening in de hypotheekmarkt."

    Roel ter Brugge | Manager Projecten, IT en Innovatie | Independer
  • "Het adviesrapport is nu dynamisch opgebouwd. Dat stelt zeker dat onze adviseurs een compliant en een zo klantgericht mogelijk advies geven."

    Harry Schoon | Achmea
  • "We hebben Yellowtail leren kennen als deskundig, enthousiast en gedreven. Samen hebben we een prachtige online tool gebouwd, waarbij onze klanten de voorbereiding op advies en het afsluiten van een hypotheek eenvoudig digitaal kunnen doen."

    Hans de Wolff | Directeur Particulieren bij Triodos